Woolrich

woolrich-m-fw17-01
woolrich-m-fw17-02
woolrich-m-fw17-03

Nova Woolrich kolekcija za jesen nosi se od planinskih vrhunaca do gradskih ulica

Legendarni modeli jakni Mountain Jacket i Arctic Parka dobili su nove performanse, a novost je i prva kolekcija obuće ovog američkog branda

Ove sezone, Woolrich je odlučio predstaviti dvije odvojene kolekcije: za jesen i za zimu. Jesenska kolekcija obuhvaća komade za prijelaznu sezonu izrađene od hi-tech materijala visoke izdržljivosti te je uvod u zimsku kolekciju, koju predstavlja redizajnirana Woolrich ikona: model Mountain Jacket u plavoj i sivoj mješavini vune i svile, te vječni model Arctic Parka. Paleta boja je tradicionalna: plava, tonovi zelene uključujući i maslinastu loden nijansu, te mješavine boja u prepoznatljivom kariranom uzorku. Za novu sezonu Woolrich  John Rich & Bros. lansirao je i svoju prvu kolekciju obuće koja vješto spaja hi-tech karakteristike outerwear obuće sa suvremenim, urbanim dizajnom s kojom se možete uputiti i u planine, i u šetnju gradom, zahvaljujući prilagodljivom Vibram potplatu.

 


Woolrich

Woolrich John Rich & Bros je američki brend specijaliziran za proizvodnju outerwear komada, s tradicijom proizvodnje od 185 godina. Podrijetlo brenda savršeno je vidljivo u jednostavnim i izdržljivim artiklima inspiriranim divljinom i autentičnim načinom života, dok kombinacija klasičnog i military stila donosi outerwear kolekcije osmišljene da se prilagode svim prirodnim uvjetima.

www.woolrich.com