Heraldi Loyalty program

Pravila HERALDI LOYALTY CLUB programa vjernosti

1. Diversus res d.o.o. Frankopanska 6, Zagreb, izdavatelj je HERALDI LOYALTY CLUB kartice koja ostaje u njegovom vlasništvu. Diversus res d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente HERALDI LOYALTY CLUB programa.

2. Vlasnikom HERALDI LOYALTY CLUB kartice može postati svaka punoljetna fizička osoba koja ispuni HERALDI loyalty pristupnicu točnim podacima na prodajnom mjestu HERALDI, ili putem web pristupnice. Učlanjenje u program je besplatno.

3. HERALDI LOYALTY CLUB kartica nije prenosiva i može je koristiti isključivo njen vlasnik. HERALDI loyalty karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.

4. Bodove koji omogućavaju trajne popuste i njihovo korištenje moguće je ostvariti isključivo na HERALDI prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj te putem web trgovine heraldi.hr ukoliko Diversus res d.o.o. odluči primjenjivati loyalty i na  taj kanal.

5. Učlanjenjem u HERALDI LOYALTY CLUB program član počinje sa prikupljanjem bodova. 

6. Član HERALDI LOYALTY CLUB programa ostvaruje bodove po modelu 1 potrošena kuna = 1 bod za sve načine plaćanja.
Najviši mogući popust koji se može ostvariti članstvom u HERALDI LOYALTY CLUB programu tijekom godine dana je 20%.

Bodovi popust razred grupe
0-4999 0% 1 Heraldi
5000-14999 5% 2 VIP5
15000-49999 10% 3 VIP10
50000+ 15% 4 VIP15

Ovisno o sakupljenim bodovima član HERALDI LOYALTY CLUB programa ostvaruje prelazak u viši razred. Čim sakupi dovoljan broj bodova, član ostvaruje pravo popusta tog razreda do isteka te godine članstva kao i pravo na najmanje isti popust tijekom  slijedeće godine članstva. Prelazak u viši razred se obračunava kvartalno ili polugodišnje ovisno o odluci Diversus res d.o.o. za svaku poslovnu godinu. 

Svi ostvareni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koja traje od trenutka učlanjenja do kraja kalendarske godine. Na kraju tog razdoblja član ostvaruje početni popust za sljedeće obračunsko razdoblje (kalendarsku godinu) u visini razreda popusta u koji se plasirao temeljem svih bodova iz prethodnog razdoblja.

Ako član u slijedećem obračunskom razdoblju (kalendarskoj godini) ostvari kupnju u iznosu da pređe u viši razred, popust mu se automatski povećava u razred koji je količinom bodova osvojio.

Na kraju sljedećeg obračunskog razdoblja član ostvaruje popust za iduću godinu temeljem kupnji koje je ostvario tijekom tog obračunskog razdoblja.

7. Nakon razdoblja od jedne godine članstvo u HERALDI LOYALTY CLUB programu se automatski obnavlja i traje do opoziva s bilo koje strane.

8. Bodovi se prikupljaju i za kupnju za vrijeme popusta, akcija i sezonskih sniženja.

9. Popust ostvaren u HERALDI LOYALTY CLUB programu se može koristiti za cijeli HERALDI asortiman osim ako je izričito navedeno drugačije.
Za vrijeme trajanja akcija i sniženja popusti se ne zbrjaju, ali se Loyalty bodovi skupljaju.

10. Član može svoje bodovno stanje provjeriti na HERALDI prodajnim mjestima te putem web-a ili upitom na e-mail: heraldi@heraldi.hr.

11. U slučaju gubitka ili krađe HERALDI LOYALTY kartice član je obvezan nestanak kartice prijaviti na telefon i/ili putem e-maila. Članu će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvareni bodovi. Član je obvezan pismeno prijaviti i svaku promjenu osobnih podataka. 

12. Potpisom pristupnice potpisnik postaje punopravnim članom HERALDI LOYALTY CLUB programa, bezuvjetno pristaje na sve uvjete te pravila te je suglasan da će primati promotivne i informativne materijale HERALDI-a te njegovih poslovnih partnera.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.