CLICK/COLLECT

Click & Collect je usluga naručivanja i plaćanja narudžbe putem Heraldi Webshopa s preuzimanjem robe u odabranom Heraldi prodajnom mjestu.

Narudžbe koje podrazumijevaju preuzimanje u prodajnom mjestu moguće je platiti isključivo unaprijed, putem debitnih/kreditnih kartica ili uplatom na žiro račun tvrtke Diversus res d.o.o. ukoliko postoji raspoloživa zaliha na odabranom centru u trenutku narudžbe.

Narudžbe napravljene preko usluge Click & Collect biti će obrađene i spremne za prikup u roku od 24 sata od primitka uplate. Nakon obrade kupac će biti obaviješten e-mailom da je roba spremna za preuzimanje u roku od 10 dana u radnom vremenu odabranog prodajnog mjesta.

Usluga Click & Collect sa preuzimanjem u prodajnom centru za kupce je besplatna. Narudžbu je moguće napraviti ako odabrani prodajni centar raspolaže zalihom traženog artikla u trenutku zaključivanja narudžbe. 

Diversus res d.o.o. će kupca obavijestiti e-mail potvrdom kada roba bude spremna za preuzimanje. Kupac je obavezan preuzeti robu u roku od 10 dana od dobivanja obavijesti da je roba spremna za preuzimanje.

Kupac je dužan u roku od 10 dana podići robu od primitka obavijesti da je roba spremna za preuzimanje.

Ako kupac ne preuzme robu u roku od 10 dana od primitka obavijesti da je roba spremna za preuzimanje, Diversus res d.o.o. je ovlašten sljedećeg dana od dana isteka roka za preuzimanje zaračunati skladišnu naknadu u visini od 2% iznosa vrijednosti robe (uključujući PDV) po danu kašnjenja. Vezano uz kašnjenje, svaki započeti dan se računa kao cijeli dan.

Ako kupac ne preuzme robu u roku od 30 dana od primitka obavijesti da je roba spremna za preuzimanje, smatra se da se kupac odrekao vlasništva robe i Diversus res d.o.o. je ovlašten raspolagati robom.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.