JOOP!

joop-m-fw17-01
joop-m-fw17-02
joop-m-fw17-03

Nova JOOP! kolekcija za jesen/zimu vodi vas na modno putovanje na Island

Krojevi koji prate figuru kombinirani s voluminoznim elementima, luksuzni jeans s daškom 90-ih i bazični komadi koji dobro izgledaju u svim metropolama svijeta samo su djelić kolekcije za nadolazeću sezonu

Nova JOOP! kolekcija za jesen/zimu 2017./2018. nadahnuta je mješavinom inspiracije i tradicije kakvu je moguće pronaći na nordijskom vulkanskom otoku Islandu, stavljajući naglasak na intenzivne ledenoplave, tamne bordocrvene boje i duboke maslinastozelene na smirenu, bazičnu paletu boja. Karirani uzorci igraju važnu ulogu ove sezone, a predstavljeni su kroz različite varijante – od Black Watcha i Glen checka, preko klasičnog kockastog uzorka, pa sve do tartana i riblje kosti. U ovoj se kolekciji JOOP! dizajneri nastavljaju igrati krojevima koji prate figuru s voluminoznim elementima udovoljavajući stilskim potrebama modernog muškarca.

 


JOOP!

Od poznatog njemačkog brenda, JOOP! je izrastao u jedan od najpoznatijih i najprepoznatljivijih međunarodnih lifestyle brendova. Osim modernog dizajna i urbanog stila, JOOP! kolekcije su sinonim za vrhunsku kvalitetu, bezvremenski dizajn i maksimalnu vrijednost za uložen novac. Precizni rezovi, igra intenzitetom boja i suptilne nijanse, prepoznatljiv su potpis brenda JOOP!.

www.joop.com