Strellson

strellson_m-fw18_01
strellson_m-fw18_02
strellson_m-fw18_03
strellson_m-fw18_04

Strellson kolekcija
jesen/zima 2018.

Strellson za sezonu jesen/zima 2018. predstavlja novu mušku kolekciju “Colorful Mind”, utemeljenu na odvažnom kombiniranju boja, materijala, stilova i uzoraka.

Smjer kolekcije je neformalan, svojevrsna fuzija formalnog i sportskog odijevanja. Fokus ove sezone je na kaputima, hlačama i parkama koje dolaze u raznolikim formama za kreativno slojevito kombiniranje s pletivima, majicama i košuljama. Klasični komadi, kao što su odijela s dvostrukim kopčanjem, stroge kragne, remeni-kravate, plisirani detalji i hlače sa spuštenim strukom, isprepliću se s casual elementima poput velikih džepova, vezica od konopca, mješavini materijala i zatvarača od mesinga što novoj kolekciji daje inspirativnu trodimenzionalnost.

 

 

Strellson

Strellson, danas jedan od najuspješnijih fashion/ lifestyle brandova za muškarce, odlikuje vrhunski dizajn koji se prenosi s koljena na koljeno, besprijekorna kvaliteta te maksimalna vrijednost za novac. Sve Strellson kolekcije dijele se u dvije linije: Strellson Premium – ready-to-wear odjeća, kojom dominiraju odijela, te Strellson Sportswear linija – casual odjevni predmeti i tradicionalna kvaliteta.

www.strellson.com