Harrys of London

harryslondon_m-fw18_01
harryslondon_m-fw18_02
harryslondon_m-fw18_03

Harrys of London kolekcija
jesen/zima 2018.

Harrys of London kolekcija za jesen/zimu 2018. inspirirana je urbanim gradskim parkovima Londona i New Yorka, koji simboliziraju konstantnu energiju, osnaženje te balans užurbanom tempu.

Kolekcija donosi nove stilove koji se spajaju s osvježenim klasičnim modelima iz Icons kolekcije. Odvažne jesenske boje poput zagasito narančaste te nijansi zelene i plave prevladavaju obućom i modnim dodacima dajući im živahnu i pomalo mističnu notu. Među materijalima koji su korišteni ističu su se najfinije vrste kože, krzno i baršun. Fokus kolekcije je redizajnirana londonska capsule kolekcija poznata četiri modela i stila – David , Jimmy, Paul, Richard. Harrys of London je u novoj kolekciji dvostruki sloj mikro potplate nadogradio s ultra laganom obojenom potplatom koji pruža jedinstven sofisticiran i moderan look.

 


 

Harrys of London

Osnovan 2001. u jednoj od europskih modnih prijestolnica, Londonu, na razvoj brenda Harrys of London snažano je utjecalo njegovo podrijetlo, tradicija, nasljedstvo i kultura kozmopolitske britanske prijestolnice. Kontinuirano unaprijeđenje ponude te razvoj tehnoloških inovacija, kojima su u fokusu kvaliteta, stil i udobnost finalnog proizvoda, pozicionirali su Harrys of London kao jedan od najtraženijih brendova specijaliziranih za proizvodnju obuće.

www.harrysoflondon.com