KROJAČKI STUDIO

S ciljem da odabranu odjeću u potpunosti prilagodimo svakom našem klijentu, Heraldi for Men & Women store na raspolaganju ima „in-house“ krojački studio. Gospodin Ivo Vrbanić, osoba s preko 35 godina krojačkog iskustva i jedan od vodećih krojača u Hrvatskoj, na raspolaganju je kako bi do najsitnijih detalja odabrani outfit prilagodio svim željama.

Podignite vaše korporativno odijevanje na novi nivo elegantnim poslovnim odijelima, upečatljivim kravatama i besprijekorno udobnim cipelama! Iskoristite Heraldi for Men & Women krojački studio kako biste zablistali na piru ili pronašli idealan poklon za poslovno darivanje, vjenčanje ili neku drugu svečanu prigodu. Bogat izbor koji Heraldi for Men & Women nudi kroz ponudu brandova omogućit će svakom klijentu da zakorači u svijet visoke mode.

ODJEĆA PO MJERI

Estetsko savršenstvo, moderan stil, briga o najsitnijim detaljima te korištenje superiornih materijala, ključne su odlike Canali proizvoda i usluga. Kroz proces personaliziranog fittinga i stylinga, dostupnog ekskluzivno u Heraldi for Men storeu dva puta godišnje, kupce vode talijanski majstori krojači.

Kupcima se nudi i izbor od preko 200 vrhunskih materijala od kojih se izrađuju odijela te preko 150 materijala za izradu košulja.

Za proizvodnju visoko ekskluzivnih Canali odjevnih predmeta, kod kojih je preciznost u krojenju, upotreba najfinijih materijala te vrhunska, ručna izrada vidljiva u svakom detalju, potrebno je do šest tjedana. Ekskluzivna moda osigurat će besprijekoran izgled u svim prilikama, bilo da želite osvježiti svoje korporativno odijevanje, zablistati na vjenčanju ili pak pronaći idealan poklon, kako za poslovno darivanje koje uvijek zahtijeva posebnu pažnju, tako i za sve druge prigode od posebne važnosti.

Košulje po mjeri – savršenstvo u 4 tjedna!

Izrazite svoj osobni stil uz Ingram košulje skrojenu po Vašoj mjeri!

Ingram, talijanski brend specijaliziran za proizvodnju najkvalitetnijih košulja za muškarce, još od davne 1949. godine proizvodi odjevne predmete po mjeri napravljene isključivo od pamuka.

Uz sezonske kolekcije, u Heraldi for Men ponudi dostupna je i usluga izrade košulja po mjeri – Ingram „Made to Measure usluga“ pruža mogućnost izbora između raznolikih modela, više od 200 vrsta materijala, 9 tipova ovratnika, personaliziranih manžeta te usluge graviranja inicijalan, kao iskaza osobnosti i stila.

Rezervirajte termin na 01/ 7777 890 ili heraldi@heraldi.hr

POKLON KARTICA

U situacijama kada niste sigurni što pokloniti, Heraldi for Men & Women poklon kartica može se u potpunosti uskladiti s vašim željama, kako u vizualnom tako i vrijednosnom smislu.

Ovaj proizvod je vrlo prihvatljiv, jer ostavlja slobodu izbora iz naše cjelokupne ponude, a sukladno želji osobe kojoj ste poklonili karticu. Vodeći svjetski brandovi jamče ekskluzivnu modu u svim prigodama:

pregršt odjevnih kombinacija idealnih za poslovno darivanje pojedinaca koji njeguju korporativno odijevanje, dok je za potrebe najvažnijeg dana u životu, vjenčanja, idealan poklon usluga osobnog krojača koji će izraditi odjeću po mjeri i prilagoditi je osobnim željama svakog klijenta.

Poklon kartica se može darivati:

  1. Poslovnim partnerima
  2. Zaposlenicima
  3. U prigodnim, poslovnim ili privatnim događanjima

KARTICA POGODNOSTI

Ova opća pravila određuju uvjete korištenja Heraldi Kartice pogodnosti čiji izdavatelj je Diversus Res d.o.o., Frankopanska 6, Zagreb, Hrvatska (u nastavku: „Kartica pogodnosti“). Pojmovi, koji se koriste u ovim općim pravilima imaju sljedeće značenje: Imatelj je fizička osoba starija od 18 godina koja ispuni Pristupnu izjavu u kojoj svi podaci označeni kao obavezni moraju biti ispunjeni i kojoj na temelju Pristupne izjave Diversus Res d.o.o., Frankopanska 6, Zagreb, Hrvatska, izda Heraldi Karticu pogodnosti.

KORPORATIVNO ODIJEVANJE

Kako bi vaši zaposlenici predstavljali tvrtku sa stilom i na nivou koji se očekuje od njih, jedan od prvih i najvažnijih faktora uspješnosti je dojam. Odijelo ne čini čovjeka, ali ga čini ljepšim. Učinite management, prodajni tim i zaposlenike pravim ogledalom vaše tvrtke. Heraldi for Men & Women vam omogućuje da kroz jednoobraznu uniformiranost odjenete zaposlenike, ili nama prepustite brigu o outfitu svakog pojedinog djelatnika, a u skladu s dogovorenim smjernicama. Ekskluzivne odjevne kombinacije unijet će u vašu tvrtku dašak visoke mode, dok će usluge krojača koji izrađuje odjeću po mjeri biti idealne za poslovno darivanje.

Pobrinite se da vaši zaposlenici svojim poslovnim odijelima, cipelama i kravatama odaju dojam profesionalizma i predstavljaju vašu tvrtku u najboljem svjetlu. Za Vaš osobni, kao i korporativni stil, stručno osoblje Heraldi for Men & Women storea će vrlo rado pomoći svojim savjetima zasnovanim na višegodišnjem iskustvu te redovnim seminarima usavršavanja i uputama naših principala.

POSLOVNO DARIVANJE

Zasigurno se susrećete s potrebom da zahvalite dugogodišnjem poslovnom partneru, kao i da privučete nove. Heraldi for Men & Women store iz ponude brandova nudi savršen poslovni oufit sastavljen od vrhunskih poslovnih odijela i najkvalitetnijih cipela. Uz jedinstvenu uslugu krojača koji će izraditi odjeću po mjeri svakog pojedinca, Heraldi for Men unijet će u tvrtku svježinu i stil korporativnog odijevanja, a odabirom poklona oduševit ćete svakog poslovnog suradnika!

Iz Heraldi for Men & Women ponude brandova pronađite prigodne darove od kojih izdvajamo:

  • Novčanici
  • Remeni
  • Torbe
  • Kravate
  • Šalovi

Heraldi for Men & Women brandovi