Blog

Otkrili smo tajnu gdje naš brončani bacač kugle Stipe Žunić bira odijelo!

Stipe nam se povjerio kako je konačno riješio  problem s biranjem odijela kojeg je zadnji puta kupio u Americi gdje je studirao i gdje su uvijek dostupni odjevni predmeti u svim veličinama pa tako i za sportaše poput njega.

Kako odabrati i što uopće čini savršeno odijelo, naš brončani bacač kugle Stipe Žunić otkrio je u Heraldiju isprobavajući Canali kolekciju muških odjela uz njihove SU MISURA stručnjake koji su na raspolaganju.

SU MISURA usluga donosi estetsko savršenstvo i moderan stil u odijevanju. Odjevni predmeti izrađeni su  po mjeri, poput odijela, sakoa, hlača i košulja osiguravaju savršen oblik i vrhunsku eleganciju.

Heraldi u svojoj bogatoj ponudi nudi ekskluzivnu  uslugu izrade muških odijela po mjeri uz svoje stručno osoblje.

Canali fine tailoring omogućava izbor između više od 500 kvalitetnih materijala, od kojih su mnogi proizvedeni ekskluzivno za Canali, uključujući i 200 najfinijih tkanina.

Vrhunski materijali i educirani talijanski majstori krojači, kroz proces personaliziranog stylinga i fittinga, osiguravaju jedinstvenu uslugu te vrhunske odjevne predmete po mjeri.

Krajnji rezultat je Canali SU MISURA odjeća koja će savršeno pratiti liniju vašeg tijela i dočarati autentični Made in Italy osjećaj za eleganciju.

 

Stipe Žunić na Svjetskom prvenstvu u atletici koje je  održano od 5. do 13. kolovoza 2017 u Londonu, osvojio je  3.mjesto u bacanju kugle, broncu sa rezultatom  21,46 m.

 

Ekskluzivno za vas  06. i 07.rujna od 9h – 21 h u Heraldi  storeu, Frankopanska 6 na  raspolaganju su za vas  Canali SU MISURA stručnjaci kako bi vam izradili odjeću po mjeri na koju se i naš brončani atletičar Stipe Žunić odlučio.