Windsor

windsor_f_ss18-01
windsor_f_ss18-02

windsor. kolekcija
proljeće/ljeto 2018.

Nova kolekcija vodi nas na uzbudljiv put do  San Francisca koji inspirira svojim kulturnim raznolikostima i simbolima modernog stila života.

Igra boja seže od “Chinatown” porculansko plave do kobalt plave i crvene dok u ljetnoj kolekciji boje orkestriraju snažne kontraste uz sofisticirane neutrale. Sunčano žuta suprotstavlja se pjeskovitim nijansama i mornarsko plavoj, dok su cvjetni uzorci bugenvilije i flaminga u čistom kontrastu s crnom. Ljetna boja lagune u kombinaciji s čistom bijelom i avokado zelenom kolekciji daju svjež ljetni look. Tipični Windsor. stil i dalje je prisutan ali nadograđen uz „ urban safari look „ kojim se predstavlja moderna svakodnevica uz dominantan jungle print na čistoj svili i sjajne skice koje kolekciji daju poseban tuch. Uz umijeće krojenja, u centru pažnje su haljine, bluze, pletivo i košulje.


windsor.

windsor. je 1960. godine. osnovao Günter Klasing koji je ujedno i predstavio na tržištu novu robnu marku prepoznatljivu po skupocjenim tkaninama iz Engleske. Jakne, hlače i kaputi prepoznatljiva su i glavna odrednica asortimana robne marke, dok je upotreba laganih tkanina i fina izrada stvorila filozofiju branda i novitet na tržištu. 1977.godine lansirana je prva Windsor. ženska kolekcija  koja se ubrzo nakon razvila u zaseban modni brand uz najviše standarde kvalitete i prepoznatljiv elegantan dizajn.

www.windsor.de