Paul Smith

paulsmith_m_ss18-01
paulsmith_m_ss18-02
paulsmith_m_ss18-03

Paul Smith kolekcija
proljeće/ljeto 2018.

Istaknuti britanski dizajner Paul Smith, inspiraciju za novu kolekciju pronalazi u ranim sedamdesetim godinama i živopisnim havajskim košuljama koje su često viđene na ulicama New Yorka.

Kolekcija je obogaćena veselim i slikovitim košuljama s cvjetnim i morskim motivima koji su prisutni i ručno su oslikani na koži, torbicama te su izvezeni na satenska odijela, dok su romantične scene plaže oslikane na muškim bomber jaknama te ženskim sakoima. Japanski grafički motivi ukrašavaju torbice, remene, te džepove košulja. Paleta boja seže od mekih pastela plave i prljavo ružičaste do zagasitih navy tonova s elementima žute i neodoljive tirkizne boje.

 

 

Paul Smith

Nakon više od 40 godina, Paul Smith je najistaknutiji britanski modni dizajner s nevjerojatnim talentom predviđanja i poticanja trendova, ne samo u modnom i dizajnerskom svijetu, nego u popularnoj kulturi općenito. Proizvodi iz Paul Smith kolekcija, zahvaljujući savršenom osjećaju za detalje i besprijekornim vještinama krojenja, danas su nezobilazan dio svakog casual outfita modernog muškarca.

www.paulsmith.com