Paul Smith

Paul-Smith-AW17-22-682×1024
Paul-Smith-AW17-32-682×1024
Paul-Smith-AW17-Pre-Co-7-682×1024

Red klasike i red revolucije – Paul Smith donosi svjež pogled na britansku modu

Britanski dizajner i vitez mode kojega je odlikovala kraljica Elizabeta II ove je godine pokrenuo modnu revoluciju: svoje nove kolekcije za muškarce i žene predstavio je na jednoj modnoj pisti

Za ovogodišnju sezonu ovaj je neumorni dizajner modnome svijetu pripremio novo iznenađenje: na istoj je modnoj pisti predstavio muške i ženske modele. Fokus na britansku tradiciju nastavlja se i kroz besprijekorne komade od pletiva izrađene od najfinijeg škotskog kašmira u prigušenim bojama. U segmentu košulja koriste se klasični cvjetni printevi dizajnirani unutar modne kuće, kao i ekskluzivni Liberty printevi, još jedan tipično britanski element. Iako su ove sezone muškarci i žene dijelili isti catwalk, krojenje je prilagođeno svakom spolu posebno, kako bi se naglasile najbolje karakteristike muške, odnosno ženske siluete.

 

 

Paul Smith

Nakon više od 40 godina, Paul Smith je najistaknutiji britanski modni dizajner s nevjerojatnim talentom predviđanja i poticanja trendova, ne samo u modnom i dizajnerskom svijetu, nego u popularnoj kulturi općenito. Proizvodi iz Paul Smith kolekcija, zahvaljujući savršenom osjećaju za detalje i besprijekornim vještinama krojenja, danas su nezobilazan dio svakog casual outfita modernog muškarca.

www.paulsmith.com