Paul Smith

paulsmith_f_ss18-01
paulsmith_f_ss18-02
paulsmith_f_ss18-03

Paul Smith kolekcija
proljeće/ljeto 2018.

Novom Paul Smith kolekcijom za proljeće/ ljeto dominira optimizam nadahnut tropskim bojama, printom te detaljima u stilu ludih 70’ih s naglašenim reverima i ramenima uz focus na odijela živih boja i zanimljive modne elemente.

Casual odijela potpuni su hit nove sezone, demonstrirajući kako svaki individualni komad može biti nošen u svakodnevnim prilikama. Brand je ovom kolekcijom istaknuo svoju ljubav prema istoku, posebno Japanu oslikavajući ju motivima njihove kulture, osobito morskim prikazom riba koje se protežu na gotovo svim modelima odjeće i modnih dodataka. Paul Smith suvremena kolekcija za nadolazeću sezonu svojim kreativnim i inovativnim dizajnom zasigurno će oduševiti sve neovisne jake žene koji znaju prepoznati dobru stilsku priču.

 


Paul Smith

Nakon više od 40 godina, Paul Smith je najistaknutiji britanski modni dizajner, s nevjerojatnim talentom predviđanja i poticanja trendova, ne samo u modnom i dizajnerskom svijetu, nego u popularnoj kulturi općenito. Proizvodi iz Paul Smith kolekcija, zahvaljujući savršenom osjećaju za detalje i besprijekornim vještinama krojenja, danas su nezobilazan dio svakog casual outfita moderne žene.

www.paulsmith.com