Paul Smith

Paul-Smith-WA-AW17-1-682×1024
Paul-Smith-WA-AW17-2-682×1024
Paul-Smith-WA-AW17-3-682×1024

Suptilna ženstvenost i prepoznatljiv stil Paul Smith kolekcije za jesen/zimu 2017.

Cvjetni print, kultne prugice i paleta boja inspirirana umjetnošću neodoljiva su kombinacija za toplije dane

Neodoljivi grafički print motivi upečatljiv su stilski potpis Paul Smith ženske kolekcije za jesen/zimu 2017. Britanski modni vizionar za nadolazeću sezonu bira fotografske cvjetne motive koji oživljavaju tkaninu i plijene pažnju neobičnim interpretacijama već viđenog uzorka. Paleta nijansi inspirirana je suptilnim žarom boja prepoznatljivih u djelima umjetnice Hilme Af Klint, dok se dizajnerski potpis modnog čarobnjaka jasno vidi u vrhunskim krojevima i vizualno atraktivnim print motivima.

Industrijski ugođaj naslonjen je na prirodno ozračje u kolekciji koja odiše elegancijom i utilitarističkom funkcionalnošću. Opuštene siluete mekane su i prozračne. Haljine u grčkom tipu prepune su nabora kako bi što jednostavnije padale uz tijelo, dok majstorski krojevi i vezice unose savršenu dozu muževnosti koja balansira inače nježne linije. Casual stil sandala i espadrila dodatno je istaknut ekspresionističkim bojama i prepoznatljivim prugicama koje neodoljivo podsjećaju na Smithove muške kolekcije, a u kojima su oduvijek prevladavali individualizam, sloboda i potpuna opuštenost.

 


Paul Smith

Nakon više od 40 godina, Paul Smith je najistaknutiji britanski modni dizajner, s nevjerojatnim talentom predviđanja i poticanja trendova, ne samo u modnom i dizajnerskom svijetu, nego u popularnoj kulturi općenito. Proizvodi iz Paul Smith kolekcija, zahvaljujući savršenom osjećaju za detalje i besprijekornim vještinama krojenja, danas su nezobilazan dio svakog casual outfita moderne žene.

www.paulsmith.com