Harrys of London

harrys-m-fw17-01
harrys-m-fw17-02

Udobnost, stil i vrhunski materijali vladaju novom kolekcijom Harrys of London

Poznati britanski brand obuće i modnih dodataka za muškarce uspješno je spojio sportsko i urbano te predstavio modele za svaki ukus i svaku priliku

Strast prema cipelama već odavno nije rezervirana samo za žene, što dokazuje i nova kolekcija za jesen/zimu 2017. Ova britanska modna kuća u nadolazeću sezonu ulazi s novim H-CUBE logom, koji dodatno naglašava kolekciju namjenjenu muškarcima sklonim odvažnom modnom izričaju, predstavljajući modele od najfinije teleće kože ukrašenim sjajnim logom i logom od brušenog metala. Ovosezonski modeli tenisica su prepoznatljivi po jarkoj liniji boje, dok je futuristički štih vidljiv u modelima metalik sjaja dostupnih u niskoj i visokoj varijanti. Uživanje u uzbudljivoj nadolazećoj sezoni 2017./2018. namijenjeno je urbanim poslovnim muškarcima koji znaju cijeniti kvalitetu, udobnost te vrhunske materijale nenadmašive izvedbe.

 


 

Harrys of London

Osnovan 2001. u jednoj od europskih modnih prijestolnica, Londonu, na razvoj brenda Harrys of London snažano je utjecalo njegovo podrijetlo, tradicija, nasljedstvo i kultura kozmopolitske britanske prijestolnice. Kontinuirano unaprijeđenje ponude te razvoj tehnoloških inovacija, kojima su u fokusu kvaliteta, stil i udobnost finalnog proizvoda, pozicionirali su Harrys of London kao jedan od najtraženijih brendova specijaliziranih za proizvodnju obuće.

www.harrysoflondon.com