Harrys of London

harryslondon_m_ss18-01
harryslondon_m_ss18-02
harryslondon_m_ss18-03

Harrys of London kolekcija
proljeće/ljeto 2018.

Poznati britanski brand obuće i modnih dodataka za muškarce uspješno je spojio sportsko i urbano te predstavio modele za svaki ukus i svaku priliku.

Kolekcija proljeće / ljeto ’18.  inspirirana je Londonskim četvrtima  Broadgate Circle i Shoreditch  i njegovim prepoznatljivim suprotnostima koji  snažno nadahnjuju novu kolekciju svojim jedinstvenim, živahnim i dinamičnim stavom, dok igranje sa suprotnim stilovima i bojama daju prepoznatljivost branda i eklektičnost kolekciji. Kolekcija je obogaćena cijelim nizom stilova, uključujući i reinterpretaciju  DOWNING, BASEL i EDWARD modela koji su predstavljeni sa svijetlim izborom boja.

 


 

Harrys of London

Osnovan 2001. u jednoj od europskih modnih prijestolnica, Londonu, na razvoj brenda Harrys of London snažano je utjecalo njegovo podrijetlo, tradicija, nasljedstvo i kultura kozmopolitske britanske prijestolnice. Kontinuirano unaprijeđenje ponude te razvoj tehnoloških inovacija, kojima su u fokusu kvaliteta, stil i udobnost finalnog proizvoda, pozicionirali su Harrys of London kao jedan od najtraženijih brendova specijaliziranih za proizvodnju obuće.

www.harrysoflondon.com